全球主机交流论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

CeraNetworks网络延迟测速工具IP归属甄别会员请立即修改密码

甲骨文注册成功

Hello,

Thank you for your email.  I have made adjustments to your account.  Please try signing up again with this email address within 5 days.
Regards,

Elaine
Oracle Help

Thanks for signing up for Oracle Cloud. You can access all eligible Oracle Cloud services using your credits during your free trial. Your account also gives you access to a set of Always Free resources, including Autonomous Database, compute, and object storage, which you can continue to use for free after your trial is over.
We’re still setting up billing and a few other details, but you can go ahead and get started now.

注册不成功就直接邮件整这些虚的没用

用的是工商VISA卡,之前已经注册过一个日本鸡了,现在重新注册了个韩国的
好了接下来等封号就行
请问楼主邮件内容发了啥?
大侠饶命 发表于 2020-12-15 08:58

直接说中文说注册不成功就行了
大侠饶命 发表于 2020-12-15 08:58

对啊,同问!
gzhge 发表于 2020-12-15 09:03
直接说中文说注册不成功就行了

哇,原来中文也可以啊?学到了
老规矩,报:什么卡,地址怎么填?有没挂梯?
iwil 发表于 2020-12-15 09:08
老规矩,报:什么卡,地址怎么填?有没挂梯?

工商卡,我之前就用这张卡注册过日本的鸡了,现在注册韩国的
gzhge 发表于 2020-12-15 09:10
工商卡,我之前就用这张卡注册过日本的鸡了,现在注册韩国的

一张卡还能注册多个地区?
楼主发邮件多久得到客户回复的??