全球主机交流论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

CeraNetworks网络延迟测速工具IP归属甄别会员请立即修改密码

[Windows VPS] 扶墙有危险,Fan墙需谨慎

刚才收到一封邮件,吓尿了,现在网络诈骗已经蔓延到墙外了?我的FB基本都是在吃灰,他居然盯上我了。
南思 该用户已被删除
翻译后的内容:
楼下把我的放大镜拿来
Good Day, 55367171 If you have been a lot more careful, you wouldn't have received this email. I tend not to believe that being unfaithful is a rare issue, but if your partner finds out about that, as well as all your loved ones, pals on Fb together with photos and clips, i doubt that they will enjoy it. I've been following u, recently, and have been taking pics of what you were up to in your free time. I do believe your family members aren't going to be pleased if they uncover the facts. I have been following you across the town for 7 days, and have plenty of facts to ruin your whole damn existence. U just have one opportunity to repair everthing ... Now i'm giving you 24 hours to transfer me 3000 USD. This would be good enough for me personally to leave you alone forever. It's your decision to make the decision and choose right now. This is your option, in case you want me to forget about this whole stuff, then the following is my btc wallet: 1EK6C9Nk8aZy2mMtEybYSQLEGJrCnsBYs6  (BTC) To achieve this, utilize localbitcoins.com or some other similar platforms or just use search engines to locate other btc accounts. Don't try to get hold of me as well as authorities, I use hacked mail box to ensure the authorities will not be able to get me, if not I will instantly send photos and vid to every person you know. Soon after opening this letter, you have only 24 hours, I am checking my btc account wallet constantly, in case within time frame provided I don't receive anything at all, I'll act. Do Not Reply to This Email
楼下,帮我把天文望远镜抬过来
图片根本没法看,怎么不用图床呢!!

好日子,55367171如果你再小心的话,你就不会收到这封邮件了。我倾向于不相信不忠是一个罕见的问题,但如果你的伴侣发现了这一点,以及你所有的亲人,在FB上的朋友连同照片和剪辑,我怀疑他们会喜欢它。最近,我一直在跟踪你,并且一直在拍你在业余时间所做的事情的照片。我相信如果你的家人揭露事实,他们肯定不会高兴的。我已经跟踪你7天了,有很多事实可以毁了你的整个生活。你只有一次机会去修复一切.。现在我给你24小时转帐给我3000美元。这对我个人来说已经够好了,可以永远让你一个人呆着。这是你的决定,作出决定,并立即作出选择。这是您的选择,如果您想让我忘记这些东西,那么下面是我的BTC钱包:1 EK6C9Nk8aZy2mMtEsqLEGrCnsBYs6(BTC)来实现这一目的,利用localbitcoins.com或其他类似的平台,或者仅仅使用搜索引擎来查找其他BTC帐户。不要试图联系我以及当局,我使用黑客邮箱,以确保当局将无法得到我,如果没有,我会立即发送照片和视频给每个人,你知道。在打开这封信后不久,你只有24小时的时间,我一直在检查我的BTC账户钱包,万一我没有收到任何东西的话,我会采取行动的。不要回复此电子邮件
如果你更加小心,你就不会收到这封电子邮件。我倾向于不相信不忠实是一个罕见的问题,但如果你的伴侣发现了这一点,以及你所有的亲人,Fb上的朋友以及照片和剪辑,我怀疑他们会喜欢它。 最近,我一直在关注你,并且在你的空闲时间里一直在拍摄你所做的事情。我相信如果他们发现事实,你的家人也不会高兴。我一直在城里跟踪你7天,并且有很多事实可以破坏你的整个生活。 你只有一次机会修理外翻...现在我给你24小时转让我3000美元。对我个人而言,这对我们来说永远是个好人。您决定立即做出决定。 这是你的选择,如果你想让我忘记这一切,那么以下是我的btc钱包:1EK6C9Nk8aZy2mMtEybYSQLEGJrCnsBYs6(BTC) 要实现这一目标,请使用localbitcoins.com或其他类似平台,或者只使用搜索引擎查找其他btc帐户。 不要试图抓住我和权威,我使用被黑的邮箱确保当局无法找到我,如果不是,我会立即将照片和视频发送给你认识的每个人。 打开这封信后不久,你只有24小时,我不断检查我的btc账户钱包,如果在时间范围内,如果我没有收到任何东西,我会采取行动。 不要回复此电子邮件
imes 该用户已被删除